panasonic-etherea

Aires Acondicionats Panasonic Etherea

Aire Condicionat

Panasonic ha llançat la renovació de la seva gamma d’aires condicionats Etherea, amb un nou disseny, més esvelt i compacte, i una nova tecnologia aplicada per aconseguir augmentar l’eficiència en alguns models fins a la A+++.

Disseny super compacte

Gràcies al seu nou disseny, la seva unitat interior o split pot ser intergrada en gairebé qualsevol espai, passant desapercebuda gràcies a la seva elegància.

Les unitats interiors estan disponibles en dos colors. Blanco amb efecte perla i platejat.

A més, s’ha reduït el seu grossor fins als 19,4 cm de grossor, alguna cosa que ajudarà que s’adapti al seu saló sense cap tipus d’inconvenient.

CS_Z7-18SKEW-M web

Sensor intel·ligent Econvi

Els condicionadors d’aire de la gamma Etherea, ara vénen equipats amb un sensor intel·ligent, anomenat Econvi per la pròpia marca, amb la qual s’aconsegueix una eficiència addicional de fins a un 38%.

Això és gràcies a que es redueix el consum superflu, adaptant-se a cada situació, detectant a cada moment la intensitat de la llum solar, la presència de moviment humà, el nivell d’activitat o l’absència de persones. Tenint en compte aquestes variants, l’aparell adaptarà el seu funcionament de forma automàtica aconseguint un estalvi energètic sense renunciar al màxim confort.

A més, com totes les gammes d’aire condicionat de Panasonic, els Etherea incorporen la tecnologia Inverter, que mantenen la temperatura estable i constant. Això, al costat del seu compressor d’altes prestacions, permeten reduir la factura elèctrica aconseguint estalvis energètics del 65% en manera calor i del 50% en manera freda.

Etherea i noia web

Excel·lent en eficiència energètica

Aquesta gamma disposa de dues variants. La que ve preparada per treballar amb el gas R410, el típic en tots els aparells d’aire condicionat habituals. I una altra variant pensada per treballar amb el gas R32, de nova implementació en els aparells d’aire condicionat pel seu millor comportament termodinàmic.

La primera d’elles, trobem els models següents:

KIT-Z9-SKEM i la KIT-Z12-SKEM que aconsegueixen rendiments A++ para el funcionament en manera freda i A++ en funcionament en manera calor.

L’altra variant, la que està pensada per treballar amb R32, aconseguim eficiències molt més elevades, concretament A+++ para el funcionament en manera freda i A+++ para el funcionament en manera calor.

Climatiza i purifica

Els Panasonic Etherea són equips 2 en 1. Climatizan i purifiquen l’aire de la llar de forma simultaneja o independent.

Panasonic ha desenvolupat la tecnologia que han cridat Nanoe, basat en la producció de nanopartícules d’aigua atomitzada electrostàticament, que neutralitza el 99% dels virus i bacteris, redueix els pesticides residuals, elimina floridures i al·lergògens present tant en l’atmosfera com damunt dels mobles.

A més humidifica l’ambient per evitar l’habitual sensació de sequedat que provoca l’ús de l’aire condicionat.

També neutralitza les olors i és capaç de reduir en un 90% l’olor del taban en 30 minuts.

Es tracta d’una gamma de productes perfecta per ser instal·lada en llars amb nens, mascotes, fumadors o persones que sofreixin d’algun tipus d’al·lèrgia.

Súper silenciosos

Es tracta d’una de les gammes més silencioses del mercat. Tan solament generen uns 19 dBA, un nivell que és gairebé imperceptible.

Control remot des del Smartphone, Tablet o PC

Panasonic ha estat la primera marca a implantar el control remot dels equips domèstics mitjançant Smartphone, Tablet o PC. Tan sol haurà d’instal·lar l’aplicació corresponent en el seu dispositiu, ja sigui Android o iOS, i ja podrà controlar el seu aparell remotament des de qualsevol lloc amb connexió a Internet, a través del seu dispositiu mòbil.

Conclusions

Aquesta gamma d’aires condicionats de Panasonic, és una de les més recomanables si vol fer ús de l’aire condicionat diàriament i es preocupa pels seus. A més, sobretot els que estan equipats amb gas R32, tenen una eficiència energètica màxima del tipus A+++, la qual cosa li permetrà reduir la factura elèctrica d’una forma extraordinària, de l’ordre del 50% aproximadament.

Aquestes no són les úniques raons per voler comprar un aparell d’aquestes característiques, ja que a més, la seva unitat interior o split té un elegant disseny compacte que li permetrà passar desapercebuda amb els seus dos colors diferents on triar.

Notícia basada en: http://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/news/new/820/

Deixa un comentari