Calderas de condensación Baxi

(Español) Porqué comprar una caldera de condensación

Calderes de gas

Baxi de Roca, antiga Baxiroca, és una de les principals marques de productes de climatització a nivell europeu. A més, en tractar-se d’una marca nacional, s’ha convertit actualment en un candidat de pes a l’hora de comprar una caldera per a calefacció, gràcies a la seva relació qualitat/preu inigualable. La seva proximitat li permet oferir preus barats en la venda d’aquest tipus de productes.

A més, a començat una forta campanya per conscienciar a la població dels diferents avantatges que té disposar d’una calderes de condensació, en comparació de les convencionals que hem tingut, fins a fa ben poc, tots a les nostres cases.

Per tenir clar perquè és recomanable un d’aquests aparells enfront d’una Sota NoX o una estanca convencional, cal tenir clar com és el seu funcionament i perquè permet estalviar molts diners en calefacció al llarg de l’any.

Consumeix menys gas perquè aprofita la calor latent dels gasos produïts en la combustió. Això vol dir que s’aprofita la calor del propi vapor generat, amb el que és possible aconseguir un rendiment superior al 100%. Es diu que aquest rendiment, depenent d’alguns factors de fabricació del propi aparell, pot estar entre el 105% i el 110%.

Calderas de condensación - funcionamientoD’altra banda, aquest tipus de caldera sol anar equipat amb els últims avanços tecnològics, com sondes tèrmiques que permeten conèixer les condicions climatològiques per adaptar-se a l’entorn, sistemes de bombes d’alta eficiència, més silencioses i amb un consum elèctric molt més reduït, a més de poder-se combinar amb l’últim en termòstats, els coneguts com modulants.

En definitiva, depenent de les circumstàncies de cada família, el fred de la zona, quant es posa la calefacció, etc. una família pot estalviar-se molts diners en el consum de gas amb una d’aquestes calderes de condensació.

De mitjana, se sol trigar uns 3 anys a rendibilitzar la compra d’un aparell que faci ús d’aquesta tecnologia.

Baxi disposa d’una pàgina que li permetrà calcular quant diners s’estalvia d’acord a la seva situació, localització i tipus d’habitatge. Calcula el teu estalvi.

Raons per comprar una caldera de condensació

En general la raó econòmica és la principal per la qual moltes famílies estan decidint fer el canvi a la condensació.

Però, en cas que para tu no sigui suficient, has de tenir en compte que hi ha moltes altres raons per considerar la compra d’una d’aquestes:

  1. La nova normativa ErP. Des de finals del mes de setembre del 2015, està en vigor una nova normativa en matèria ecològica sobre els aparells de producció d’aigua calenta sanitària i calefacció. En concret, des de llavors s’ha prohibit la producció de calderes que tinguin un rendiment per sota del 90%, amb el que les antigues estances i sota Nox han quedat relegades a l’oblit. Amb això es vol aconseguir que en un futur proper totes les calderes siguin de tipus de condensació amb rendiments superiors al 100%. És possible que, depenent de la comunitat autònoma on vives, ja no sigui possible instal·lar una de les antigues i només et queda la possibilitat de posar una d’aquestes.
  2. Estalvi econòmic. Com ja he dit lineas enrere, s’estalvia diners en el consum de gas gràcies a aquesta tecnologia. El normal en una família mitjana és aconseguir reduir la factura anual uns 250 o 300 euros. Encara que això dependrà del que encenguis la calefacció i del fred que faci a la teva zona.
  3. Respecte al medi ambient. Més eficiència significa menys gasos contaminants. Amb això posarem el nostre gra de sorra en l’ecologia del nostre planeta, que ja bastant té sense nosaltres.
  4. Es pot combinar amb altres sistemes. Les energies renovables estan de moda. I una caldera de condensació es pot combinar amb un sistema solar tèrmic, per exemple, per aprofitar al màxim els seus avantatges. Amb això et podràs estalviar molt més diners si cap.
  5. Subvencions. En algunes comunitats autònomes existeixen subvencions per a les famílies que es decantin per una caldera de condensació. També hi ha plans renove que ofereixen suculents descomptes a l’hora de comprar una nova

Más sobre calderas de condensación

La caldera de condensació Baxi més barata

I per acabar aquest article, coneixent ja les raons per comprar una caldera de condensació i després de veure la utilitat de Baxi per calcular l’estalvi en comprar una d’aquestes, només queda veure que caldera de condensació comprar.

Jo em vaig a quedar amb la Baxiroca Neodens Plus de 24kW. És el model més econòmic de la marca però no per això és una mala caldera, tot el contrari. Les de condensació són calderes molt cuidades. Els fabricants, conscients de la importància de la cura d’aquesta tecnologia, les fabriquen tenint en compte rigorosos controls de qualitat. I Baxi no anava a ser menys.

A més és una d’aquestes calderes que he provat al llarg de la meva vida com a professional i t’adones que són molt pocs els clients que té problemes amb un producte d’aquesta marca.

El preu també és molt competitiu. Està per sota dels 1000 euros i això en una caldera d’és molt a tenir en compte. La pots comprar aquí a un preu regalat i amb la serietat d’una empresa com Calefaccionyaire.com.

Així que, li poso un 10 a la Neodens Plus 24/24 F i la recomano a tots els lectors d’aquest article.

Ahorra gas con baxi

Deixa un comentari