Baxiroca Baxi Roca Calefacción

Roca Calefacció

Calderes de gas

Roca és una empresa que es va fundar a principis del segle passat per part de dos germans en un taller familiar de *Gavá. El seu primer producte va ser un radiador per a calefacció de ferro colat, un pioner en els sistemes de calefacció tradicionals.
Aviat van despuntar en el panorama de la climatització a nivell nacional i va anar cap als anys 80/90 quan van donar el salt a Europa per convertir-se en una empresa referent en calefacció i clima.
Avui dia Roca Calefacció, o també coneguda com *Baxiroca, és una empresa amb un catàleg de productes que guarda un equilibri perfecte entre qualitat i bon preu, sent així una empresa a tenir en compte a l’hora de comprar productes del seu sector.
Roca.es és la pàgina principal del grup Roca però, en matèria de calefacció i clima baxiroca.es és la referència.

Baxiroca

Baxiroca, productes de climatització a l’abast de tothom

Si alguna cosa és digne de destacar de la marca *Baxiroca és el fet que disposa d’una àmplia gamma de productes, amb un ampli ventall de preus, que pretén estar a l’abast de totes les butxaques, cuidant al màxim la qualitat dels productes venuts.
D’aquesta forma, encara que el seu pressupost sigui limitat, és possible comprar un bon producte i de qualitat de la mà de *Baxi Roca.

Gama de productes de Baxiroca

Centrant-nos en climatització, *Baxiroca disposa de productes que van des de les clàssiques calderes per a calefacció i aigua calenta (de gas, gasoil o elèctriques), passant per aparells d’aire condicionat, escalfadors d’aigua, sistemes solars, bombes de calor, *aerotermia, radiadors, generadors de biomassa i *microcogeneración.
Però si alguna cosa val la pena destacar del catàleg de *Baxi són les seves calderes de gas de condensació i les bombes de calor *Platinum *BC *Inverter.

Productos Baxiroca

Les calderes de gas mural de Baxiroca

Baxiroca disposa d’un gran catàleg de calderes a gas mural. Són les següents.

 • Platinum Max Plus
 • Platinum Plus AF
 • Platinum DUO Plus
 • Platinum Combi Plus
 • Platinum Compact
 • Platinum Compact ECO
 • Neodens Plus
 • Neodens Plus ECO
 • EcoTherm Plus WGB
 • Bios Plus
 • GMB Bios Plus

Com haurà pogut comprovar són moltes on triar, però avui ens anem a centrar en les més econòmiques de la família, ja que són les que més mercat solen tenir.

Les calderes barates de Baxiroca

Cal deixar molt clar que amb les calderes de *Baxiroca, barata no vol dir de mala qualitat. Tot el contrari. Estem davant calderes amb una relació qualitat/preu excepcional.
*Baxi cuida al màxim els detalls en la fabricació dels seus productes i només pel fet de tractar-se de calderes de condensació, ha de quedar clar que els nivells de control de qualitat d’aquest tipus de productes és més alt del normal.
Són molts els professionals que venen calderes *Baxiroca. Des dels tradicionals instal·ladors locals, fins a tendes online que es dediquen a la venda de productes de climatització i calderes barates.

Baxiroca Neodens Plus

Es tracta de la caldera més econòmica de *Baxiroca en tecnologia de condensació. Existeixen en dues potències diferents, 24 kW i 28 kW, a més d’una versió RESSÒ amb bomba d’alta eficiència.
Gràcies a les seves mesures compactes és apta per ser instal·lada en gairebé qualsevol espai sense alterar l’estètica de la seva llar. Té un disseny minimalista, sense escarafalls, que ho converteix en un aparell sobri que no desentonarà.
Està preparada per combinar-se amb sistemes de generació d’aigua calenta solar, per la qual cosa millorarà l’eficiència notablement.
Podrà controlar-la i configurar-la a tot moment a través del seu panell de control frontal, amb pantalla *retroiluminada per *led de fàcil utilització. És capaç de processar fins a 13,8 litres d’aigua per minut.
Però el més sorprenent de les seves especificacions és el seu rendiment excepcional de fins al 107,6% gràcies a la seva tecnologia de condensació.
Amb tot això el seu preu també és molt cridaner es pot comprar per menys de 1000 euros en tendes online.

Baxiroca Neodens Plus

Baxiroca Platinum Compact

Posant les especificacions sobre la taula, comparant-la amb la *Neodens, es tracta de dues calderes idèntiques salvo pels materials utilitzats en la seva fabricació, sobretot en el que l’exterior comporta. Això és alguna cosa que consta en cap costat i és difícil esbrinar-ho. Però al moment d’escriure aquest article em vaig trobar amb aquests dos productes, idèntics sobre el paper però amb una petita diferència de preu de compra. Així que vaig investigar i vaig esbrinar que la carcassa de la *Neodens Plus està fabricada en ABS i la de la *Platinum en metall.
Deixant a part aquest detall, també és una caldera de condensació, en dues modalitats de potència i amb bombes d’alta eficiència.
Quant al preu, es pot comprar en tendes online de calefacció.

Conclusions

Les calderes de *Baxiroca són molt bones opcions de compra si el que cerques és una caldera de condensació amb una bona relació qualitat/preu. Ambdues tenen rendiments per sobre del 100%, amb versions de 24 i 28kW, amb versió ECO i bomba d’alta eficiència, mesures compactes per instal·lar-la en gairebé qualsevol lloc,…
Així que, per a un habitatge d’entre 90 i 120 metres és una bona elecció per millorar el confort de la calefacció, proveir d’aigua calenta sanitària i tot això estalviant en la factura del gas a final de mes.

Deixa un comentari